Política de privacidad

Informació bàsica sobre Protecció de Dades

Responsable:
Remei Moix Berrozpe

Finalitat:

  • Tractament dades per realitzar tractaments podologia.
  •  Gestió d’usuaris i hores.
  • Comunicacions comercials relacionades amb els nostres serveis

Legitimació:
Consentiment exprés i interès legítim

Destinataris:
No es cedeixen dades a tercers, excepte obligació legal

Drets:
Accedir, rectificar i suprimir les dades, així com altres drets, com s’explica en la informació addicional

Informació addicional:
Pot consultar la informació addicional i detallada sobre Protecció de Dades en les clàusules annexes que es troben en https://www.remeimoix.com/politica-de-privacitat/

En Remei Moix Berrozpe treballem per a oferir a través dels nostres productes i serveis la millor experiència possible. En alguns casos, és necessari recaptar informació per a aconseguir-ho. Ens importa la seva privacitat i creiem que hem de ser transparents sobre aquest tema.

Per això, i a l’efecte del que es preveu en el REGLAMENT (UE) 2016/679 DEL PARLAMENT EUROPEU I DEL CONSELL de 27 d’abril de 2016 (d’ara endavant, “*RGPD”) relatiu a la protecció de les persones físiques pel que fa al tractament de dades personals i a la lliure circulació d’aquestes dades, i la LLEI 34/2002, d’11 de juliol, de Serveis de la Societat de la informació i de comerç electrònic (d’ara endavant, “LSSI”), Remei Moix Berrozpe informa l’usuari que, com a responsable del tractament, incorporarà les dades de caràcter personal facilitades pels usuaris en un fitxer automatitzat.

El nostre compromís comença per explicar el següent:

• Es recullen les seves dades perquè l’experiència d’usuari millori, atenent els seus interessos i necessitats. • Som transparents en relació a les dades que obtenim sobre tu i la raó per la qual ho fem.
• La nostra intenció és oferir la millor experiència possible. Per això, quan tractem la informació personal ho farem sempre complint la normativa, i quan sigui necessari, sol·licitarem el consentiment.
• Entenem que les seves dades li pertanyen. Per tant, si decideix no autoritzar-nos a processar-les pot sol·licitar-nos que deixem de tractar-les.
• La nostra prioritat consisteix a garantir la seva seguretat i tractar les seves dades d’acord amb la normativa europea.

Si desitja obtenir més informació sobre el tractament de les seves dades, consulti els diferents apartats de la política de privacitat que es troben a continuació:

Qui és el responsable del tractament de les seves dades personals?

Identitat: Remei Moix Berrozpe
Domicili social: C/ de Sant Pau 159, 08201 Sabadell
C.I.F. núm.: 39004475V
Correu de contacte: remeimoixberrozpe@gmail.com
Remei Moix Berrozpe ha designat un una persona de contacte interna dins de la seva organització. Si desitja fer una consulta en relació al tractament de les seves dades personals, pot posar-se en contacte amb ell mitjançant el correu remeimoixberrozpe@gmail.com

Quines dades personals recopilem?

Les dades personals que l’usuari pot arribar a proporcionar:

• Nom, direcció i data de naixement.
• Número de telèfon i adreça de correu electrònic.
• Ubicació.
• Informació relativa a pagaments.
• Adreça IP, data i hora en la qual has accedit a la nostra web, navegador d’internet que usis i dades sobre el sistema operatiu del dispositiu.
• Qualsevol altra informació o dades que decideixis compartir amb nosaltres.

En alguns casos, és obligatòria l’emplenament del formulari de registre per a accedir i gaudir de determinats serveis oferts en la web; així mateix, no facilitar les dades personals sol·licitades o el no acceptar la present política de protecció de dades suposa la impossibilitat de demanar informació o sol·licitar hora per rebre tractaments de podologia.

Per què i per a què tractem les seves dades?

En Remei Moix Berrozpe tractem la informació que ens faciliten les persones interessades amb les següents finalitats:

• Gestionar l’enviament de la informació que ens sol·licitin
• Donar hora
• Desenvolupar i gestionar les activitats promocionals que es puguin organitzar.
• En alguns casos serà necessari facilitar informació a les Autoritats o terceres empreses per motius d’auditoria, així com manejar dades personals de factures, contractes i documents per a respondre a reclamacions de clients o de les Administracions Públiques
Informem que les dades personals que s’obtinguin a conseqüència del registre com a usuari formaran part del Registre d’Activitats i operacions de Tractament (RAT), que s’actualitzarà periòdicament d’acord amb el que s’estableix en el *RGPD.

Quina és la legitimació per al tractament de les seves dades?

El tractament de les seves dades pot fonamentar-se en les següents bases legals:

• Consentiment de l’interessat per a la contractació de serveis i productes, per als formularis de contacte, les sol·licituds d’informació o alta en e-newsletters.
• Interès legítim per al tractament de dades dels nostres clients en accions de màrqueting directe i consentiment exprés de l’interessat per a tot el relatiu a les valoracions automàtiques i elaboració de perfils.
• Compliment d’obligacions legals per a prevenció del frau, comunicació amb Autoritats públiques i reclamacions de tercers.

Quant temps conservem les seves dades?

El tractament de les dades amb les finalitats descrites es mantindrà durant el temps necessari per a complir amb la finalitat de la seva recollida i fins que es sol·liciti la supressió, així com per al compliment de les obligacions legals que es derivin del tractament de les dades.

A quins destinataris es comuniquen les seves dades?

En alguns casos, només quan sigui necessari, Remei Moix Berrozpe proporcionarà dades dels usuaris a tercers. No obstant això, mai es vendran les dades a tercers. Els proveïdors de serveis externs (per exemple, proveïdors de pagament) amb els quals Remei Moix Berrozpe treballi poden fer servir les dades per a proporcionar els serveis corresponents, no obstant això, no faran servir aquesta informació per a fins propis o per a cessió a tercers.

Remei Moix Berrozpe procura garantir la seguretat de les dades personals quan s’envien fora de l’empresa i s’assegura que els tercers proveïdors de servei respecten la confidencialitat i compten amb les mesures adequades per a protegir les dades personals. Dites terceres tenen l’obligació de garantir que la informació es tracta conforme amb la normativa de privacitat de dades.

En alguns casos, la llei pot exigir que es revelin dades personals a organismes públics o altres parts, només es revelarà l’estrictament necessari per al compliment d’aquestes obligacions legals.
Les dades personals obtingudes també podran ser compartits amb altres empreses del grup.

On s’emmagatzemen les seves dades?

Amb caràcter general, les dades s’emmagatzemen dins de la UE. Les dades que s’enviïn a tercers que no pertanyin a la UE, ens assegurarem que ofereixin un nivell de protecció suficient, ja sigui perquè compten amb Normes Corporatives Vinculants (BCR) o perquè s’hagin adherit al “Privacy *Shield”.

El servidor web està ubicat dins de la comunitat econòmica europea a l’empresa Iberonet Internet SL amb CIF B53551313 i domicili a Avda. Andalucía, 11-19, 03502 Benidorm – Alacant.

Quins drets t’assisteixen i com pots exercir-los?

Pots dirigir les seves comunicacions i exercitar els teus drets mitjançant una petició en el següent correu electrònic: remeimoixberrozpe@gmail.com

En virtut del que estableix el RGPD pots sol·licitar:

• Dret d’accés: pots demanar informació d’aquelles dades personals que disposem sobre tu. • Dret de rectificació: pots comunicar qualsevol canvi en les seves dades personals. • Dret de supressió i a l’oblit: pots sol·licitar l’eliminació previ bloqueig de les dades personals. • Dret de limitació al tractament: suposa la restricció del tractament de les dades personals.
• Dret d’oposició: pots retirar el consentiment del tractament de les dades, oposant-se al fet que es continuïn tractant.
• Dret a la portabilitat: en alguns casos, pots demanar una còpia de les dades personals en un format estructurat, d’ús comú i lectura mecànica per a la seva transmissió a un altre responsable.
• Dret a no ser objecte de decisions individualitzades: pots sol·licitar que no es prenguin decisions que es basin únicament en el tractament automatitzat, incloent l’elaboració de perfils, que produeixi efectes jurídics o afecti significativament l’interessat.

En alguns casos, es podrà rebutjar la sol·licitud si sol·licites que s’eliminin dades necessàries per al compliment d’obligacions legals.
Així mateix, si tens alguna queixa sobre el tractament de les dades pots presentar una reclamació a l’autoritat de protecció de dades.

Qui és el responsable de l’exactitud i veracitat de les dades facilitades?

L’usuari és l’únic responsable de la veracitat i correcció de les dades incloses, exonerant a Remei Moix Berrozpe de qualsevol responsabilitat sobre aquest tema. Els usuaris garanteixen i responen, en qualsevol cas, de l’exactitud, vigència i autenticitat de les dades personals facilitades, i es comprometen a mantenir-los degudament actualitzats. L’usuari accepta proporcionar informació completa i correcta en el formulari de registre o subscripció. Remei Moix Berrozpe es reserva el dret de finalitzar els serveis contractats que s’hagués celebrat amb els usuaris, en cas que les dades que hagi facilitat siguin falsos, incomplets, inexactes o no estiguin actualitzats.

Remei Moix Berrozpe no respon de la veracitat de les informacions que no siguin d’elaboració pròpia i de les quals s’indiqui una altra font, per la qual cosa tampoc assumeix cap responsabilitat quant a hipotètics perjudicis que poguessin originar-se per l’ús d’aquesta informació.

Remei Moix Berrozpe es reserva el dret a actualitzar, modificar o eliminar la informació continguda en les seves pàgines web podent fins i tot limitar o no permetre l’accés a aquesta informació. S’exonera a Remei Moix Berrozpe de responsabilitat davant qualsevol mal o perjudici que pogués sofrir l’usuari a conseqüència d’errors, defectes o omissions, en la informació facilitada per Remei Moix Berrozpe sempre que procedeixi de fonts alienes a aquesta.

Així mateix, l’usuari certifica que és major de 14 anys i que posseeix la capacitat legal necessària per a la prestació del consentiment quant al tractament de les seves dades de caràcter personal.

Com tractem les dades personals dels menors d’edat?

En principi els nostres serveis no van dirigits específicament a menys d’edat. No obstant això, en el cas que algun d’ells es dirigeixi a menors de catorze anys, de conformitat amb l’article 8 del RGPD i l’article 7 de la LO3/2018, de 5 de desembre (LOPDGDD), Remei Moix Berrozpe exigirà el consentiment vàlid, lliure, inequívoc, específic i informat dels seus tutors legals per a tractar les dades personals dels menors. En aquest cas, s’exigirà el DNI o una altra forma d’identificació de qui presti el consentiment.
En el cas de majors de catorze anys podrà procedir-se al tractament de les dades amb el consentiment de l’usuari, exceptuant aquells casos en els quals la Llei exigeixi l’assistència dels titulars de la pàtria potestat o tutela.

Quines mesures de seguretat apliquem per a protegir les seves dades personals?

Remei Moix Berrozpe ha adoptat els nivells de seguretat de protecció de les Dades Personals legalment requerides, i procura instal·lar aquells altres mitjans i mesures tècniques addicionals al seu abast per a evitar la pèrdua, mal ús, alteració, accés no autoritzat i robatori de les Dades Personals facilitades a Remei Moix Berrozpe

Remei Moix Berrozpe no és responsable d’hipotètics danys o perjudicis que es poguessin derivar d’interferències, omissions, interrupcions, virus informàtics, avaries telefòniques o desconnexions en el funcionament operatiu d’aquest sistema electrònic, motivades per causes alienes a Remei Moix Berrozpe ; de retards o bloquejos en l’ús del present sistema electrònic causats per deficiències o sobrecàrregues de línies telefòniques o sobrecàrregues en el Centre de Procesaments de dades, en el sistema d’Internet o en altres sistemes electrònics, així com de danys que puguin ser causats per terceres persones mitjançant intromissions il·legítimes fora del control de Remei Moix Berrozpe . Això, no obstant això, l’usuari ha de ser conscient que les mesures de seguretat en Internet no són inexpugnables.

Enllaços a altres llocs web

En el lloc web https://www.remeimoix.com/ pot haver-hi enllaços a altres pàgines web. En clicar en un d’aquests enllaços i accedir a un lloc web extern, la visita estarà subjecta a la política de privacitat d’aquest lloc web, quedant Remei Moix Berrozpe desvinculada de qualsevol mena de responsabilitat sobre la seva política de privacitat.
Com utilitzem les cookies?

El lloc web de Remei Moix Berrozpe utilitza cookies, a l’efecte d’optimitzar i personalitzar la seva navegació per aquest. Les cookies són fitxers físics d’informació que s’allotgen en el propi terminal de l’usuari, la informació recollida mitjançant les cookies serveix per a facilitar la navegació de l’usuari pel portal i optimitzar l’experiència de navegació. Les dades recopilades mitjançant les cookies poden ser compartits amb els creadors d’aquestes, però en cap cas la informació obtinguda per les mateixes serà associada a dades personals ni a dades que puguin identificar a l’usuari.
No obstant això, si l’usuari no desitja que s’instal·lin cookies en el seu disc dur, té la possibilitat de configurar el navegador de tal manera que impedeixi la instal·lació d’aquests arxius. Per a obtenir més informació consulti la nostra Política de Cookies https://www.remeimoix.com/cookies

Pot modificar-se la política de privacitat?

Els textos legals d’aquesta web han estat redactats per Qualgest, empresa especialitzada en protecció de dades. Aquesta política de privacitat pot modificar-se. Li recomanem que revisi la política de privacitat amb una certa periodicitat.