Remei Moix Centre Podòlogic
 experiència al servei de la teva salut

Nascuda a Sabadell, Remei Moix és Diplomada en Podologia per la Universitat de Barcelona en 1976 i des d’aquest mateix any comença a treballar a l’àmbit privat i públic de la podologia i l’ortopèdia.

Ha treballat com a podòloga del casal de Gent Gran de la Generalitat Roureda de Sabadell des de l’any 1999, en la Residència d’Avis de la Generalitat de Sant Llorenç Savall, des de l’any 1999, al Casal de Gent Gran de la Generalitat de Gràcia de Sabadell des de l’any 2003 i en el Centre de Salut SEVAN a Terrassa, des de 2015, entre moltes altres institucions.

Està vinculada professionalment amb l’Hospital Clínic Provincial de Barcelona, amb el Col·legi de Podòlegs de Catalunya i l’ICASS (Institut Català d’Assistència i Serveis Socials).

Ha participat en nombrosos congressos, entre els quals:

V Jornades Científiques de Podologia. Barcelona, les Jornades del peu Diabètic. Terrassa, les VI Jornades Científiques de Podologia a Barcelona, Formació continuada. Col·legi de Podòlegs a Barcelona, les VIII Jornades Científiques de Podologia. Barcelona, el cicle de Conferències Geriàtriques a Sabadell, les VIII Jornades Científiques de Podologia. Barcelona i el Curs d’Ampliació Farmacològica en Podologia a Barcelona, entre d’altres.